Over Alpacadroom

Wij, Greet en Wilko, kwamen voor het eerst in contact met alpaca’s tijdens onze reis door Bolivia en Peru en wij werden op slag verliefd op deze bijzondere dieren. Daar wilden we iets mee doen, iets waar we anderen ook blij mee konden maken. De combinatie van een gastenverblijf en het houden van alpaca’s was het antwoord. Na een cursus Alpacahouderij zijn we terechtgekomen in Garderen, een plek waar we onze droom konden waarmaken. Bodil en Gaia waren onze eerste twee alpaca’s, inmiddels zijn er 11 veulens geboren en is de kudde uitgegroeid tot 13 alpaca’s. Komende zomer hopen we er weer 6 nieuwe veulens bij te krijgen.

Een luxe gastenverblijf op een schitterende plek

Op ons terrein hadden we een gastenverblijf voor 4 personen. In 2019 hebben we hier een volwaardige en luxe accommodatie voor 8 tot 14 personen van kunnen maken, door de aangrenzende schuur en twee paardenboxen erbij te betrekken. Hier en daar zie je nog enkele authentieke elementen van de schuur en de stal terug.
We genieten zelf enorm van deze schitterende plek en vinden het geweldig om hier gasten te mogen ontvangen voor een leuk verblijf met familie of vrienden.

Ook voor zakelijke doelen

Daarnaast is de locatie ook zeer geschikt voor groepen om te vergaderen, cursussen te geven of trainingen met volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals wandelen met de alpaca’s door het Speulderbos.

Geinteresseerd geraakt?

Wil je een weekendje reserveren bij onze accommodatie? Vul dan het reserveringsformulier in.

Check beschikbaarheid

Over Alpacadroom